Escape room in Rotterdam

De lente is aangebroken, tijd dus om je huis uit te komen. Zodra de lente begint is het netflixen binnenshuis voorbij en is het tijd om heerlijk op pad te gaan. Zo kan je een dagje Amsterdam, Den Haag of Rotterdam inplannen. Maar dan blijft de grote vraag, wat moet je daar nou weer gaan doen? Na een keer door de stad te zijn gaan wandelen is er niet veel meer aan te zien voor de wat actievere mensen. Daarom is het leuk om tijdens je bezoek aan Rotterdam, een escape room in Rotterdam te bezoeken.

Waarom een escape room?

Escape rooms zijn door de jaren heen enorm populair geworden. Dit komt omdat escape rooms allemaal 1 ding met elkaar gemeen hebben; het is spannend, zorgt ervoor dat je actief bezig bent en is voor iedereen weggelegd. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat je elkaar echt goed leert kennen, doordat iedereen de escape room op een verschillende manier aanpakt. Iedereen zijn persoonlijkheid komt naar boven in dit spannende uurtje dat je opgesloten zit en je leert ook meteen wie de fanatiekelingen zijn, of juist de kalme maar logisch denkende mensen. Hierdoor is een escape room niet alleen geschikt om met vrienden te doen, maar is het ook erg leuk om als bedrijfsuitje in Rotterdam te doen.

Wat voor soort escape rooms kan je doen?

In Rotterdam zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende escape rooms, maar een aantal springen er uiteraard bovenuit. Zo heb je een escape room waarbij je moet ontsnappen uit een lab waar in 1940 een geheim wapen werd ontwikkeld, een room waarbij je moet ontsnappen uit een ketelhuis of in een safe house. Natuurlijk zijn er nog meer leuke rooms, maar dit zijn de 3 meest opvallende in Rotterdam. Hopelijk heb je een leuke tijd in een escape room!

Bekijk de website: