Voordelen van een herlaadkaart op wereldreis

Ben jij net klaar met studeren en van plan om een wereldreis te maken? Lees dan vooral even verder. Na jarenlang hard gewerkt te hebben op je studie is het nu eindelijk tijd om van je vrijheid te kunnen genieten voordat je echt aan de slag gaat en 40 uur per week gaat werken. Je hebt al enige tijd gespaard en het is nu tijd om een reis te boeken.  Als je op wereldreis gaat, is het goed om voor een herlaadkaart te kiezen. De voordelen van een herlaadkaart worden in dit artikel besproken.

Minder kosten
Het allergrootste voordeel is dat je minder kosten hebt, dan met een abonnement met toestel. Als je in het buitenland bent, ga je waarschijnlijk weinig gebruik maken van je telefoon.  Om kosten te besparen is het daarom goed om een voor een herlaadkaart te kiezen in plaats van een abonnement met toestel of sim only abonnement. Met een herlaadkaart betaal je 10,20 of 50 euro voor beltegoed. Dit kan je opmaken aan bellen of sms’en. Je hebt hierdoor geen maandelijkse kosten voor een bundel dat je toch nauwelijks gaat gebruiken.

Geen contract
Ook zit je met een prepaid herlaadkaart niet vast aan een contract. Stel je voor dat jij 1 jaar op wereldreis gaat. Je gaat geen gebruik maken van je telefoon of je telefoon gaat zelfs kapot op vakantie. Je betaalt wel nog steeds 40 euro per maand, terwijl je het toestel nauwelijks gebruikt. Zonde toch? Precies. Met een herlaadkaart heb je deze problemen niet en kan jij rustig genieten van je vakantie zonder dat je een telefoonrekening mee moet nemen in je maandelijks uit te geven budget.

 Er zijn dus twee grote voordelen als je kiest voor een herlaadkaart.  Je hebt minder kosten en zit niet vast aan een contract. Hierdoor hou je maandelijks meer geld over om uit te geven op reis

Bekijk de website: