Redenen om te kiezen voor een groepsreis in Namibië

Wil je graag met een groepsreis Namibië bezoeken? Bij Sable Tours vind je verschillende groepsreizen in dit prachtige land. Alles wordt door Sable Tours geregeld als je via hun website een groepsreis boekt. Zuid-Afrika is één van de meest veelzijdige continenten van onze wereld. Tijdens je reis in Namibië zal je dan ook genieten van allerlei verschillende landschappen. Waarom zou Namibië op jouw bucketlist moeten staan? Wij geven je in dit artikel verschillende redenen om je volgende reis naar Namibië te boeken!

Ervaar ongerept Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een enorm populaire bestemming voor groepsreizen, dit geldt zeker voor Namibië. Ondanks dat het steeds populairder wordt onder toeristen zal je er absoluut geen groepen toeristen tegenkomen tijdens je rondreis. Namibië blijft nog altijd ongerept. Natuur en cultuur blijft in dit land erg goed behouden.

Wild spotten

Bij een reis in Zuid-Afrika hoort natuurlijk wild. Iedereen wilt het grote wild van Afrika spotten tijdens zijn of haar bezoek aan Zuid-Afrika. In Namibië loopt het wild bijna overal, weinig tot geen hekken die het wild tegenhouden. Voor het spotten van groot wild als olifanten, leeuwen en neushoorns kan je overal tegenkomen tijdens je rondreis. 

Groepsreis naar Namibië

Ongekende vrijheid

Uren lang rondreizen en niemand tegenkomen, dat kan in Namibië. Ervaar de ongekende vrijheid alsof je alleen op de wereld bent. Namibië kent uitgestrekte rotswoestijnen, zandwoestijnen, valleien, ruige canyons en grillige bergketens. Je komt bijna nooit iemand tegen in deze prachtige gebieden. 

Vriendelijke bevolking

Ook heb je bewoonde gebieden in Namibië. De lokale bevolking is enorm vriendelijk en behulpzaam. Dit zit in hun cultuur. Tijdens je reis in Namibië zal je je helemaal op je gemakt voelen tussen de vriendelijke lokale bewoners.

Grootste canyon van Afrika

Namibië heeft een van de bekendste canyons ter wereld. Na de Grand Canyon in Amerika is de Fish River Canyon in Namibië de grootste canyon ter wereld. Het is even een stuk rijden naar deze prachtige canyon, maar het is zeker de moeite waard!

Bekijk de website: