vakantiebestemming dubai

Leukste vakantiebestemmingen voor dit najaar

Het najaar in ons land kenmerkt zich door bladeren op de weg, door lage temperaturen en door korte dagen. De zon komt laat op, maar gaat alweer vroeg ten onder. Grote kans dat je je in deze donkere dagen niet al te vrolijk gaat voelen. De dagen voelen simpelweg somber aan.

Wil je daar graag iets aan doen? Dan kun je het beste dit najaar voor een heerlijke zonvakantie kiezen. Hoe lekker is het om in bijvoorbeeld oktober of november nog op het strand te liggen? Op onderstaande vakantiebestemmingen is dat mogelijk.

Abu Dhabi

Abu Dhabi én Dubai zijn bestemmingen die steeds populairder worden onder Nederlanders. Logisch, aangezien deze emiraten veel te bieden hebben. De emiraten kenmerken zich door prachtige gebouwen, door veel luxe en door heerlijke temperaturen.

Wil je een hele week naar Abu Dhabi? Direct boeken! Deze week kun je namelijk op een leuke en relaxte manier invullen. Je kunt op het strand liggen, maar je kunt ook zowel Abu Dhabi als Dubai verkennen. Mocht je voorkeur daar naar uit gaan, is het huren van een huurauto zeker een aanrader.

Miami

Vind je het niet erg om vrij lang in een vliegtuig te zitten? Dan is Miami ook een heerlijke vakantiebestemming voor in het najaar. Tijdens deze periode is het heerlijk weer in Miami, terwijl de toeristische drukte relatief gezien mee valt. Je kunt hierdoor de stad op een ideale manier verkennen. Uiteraard is het ook heerlijk om in Miami op het strand te vertoeven. Het strand dat in tal van films en series een belangrijke rol speelt.

De Canarische Eilanden

Ook de Canarische Eilanden zijn in het najaar een ware aanrader. Dit geldt voor Gran Canaria, La Palma, Tenerife, Lanzarote en de overige eilanden. Echt op elk eiland geniet je van relatieve rust, van prachtige landschappen en van heerlijke temperaturen. Het is niet voor niets dat veel Nederlanders in deze regio overwinteren; op de Canarische Eilanden ligt de gemiddelde temperatuur het gehele jaar door vrij hoog.

Welke van deze bestemmingen geniet jouw voorkeur? Een zonnige vakantie in het najaar doet je hoe dan ook erg goed.