Hotel in Val Thorens boeken: 3 tips

Je wilt dit jaar heerlijk gaan genieten van een actieve wintersportvakantie in Val Thorens. Deze mooie plaats is aardig populair onder de wintersporters. Maar hoe kun je nu het beste een hotel in Val Thorens boeken? In dit artikel geven we je drie tip om voor het boeken van een hotel in Val Thorens.

Tip 1: Kies het soort hotel

Er zijn veel verschillende hotels waar je uit kunt kiezen in Val Thorens. Zo kun je bijvoorbeeld naar een design hotel in Val Thorens gaan of je kunt kiezen voor een wellness hotel. Een budgethotel is natuurlijk ook een mogelijkheid. Bepaal welke faciliteiten jij belangrijk vindt en maak aan de hand hiervan een selectie uit de verschillende hotels.

Tip 2: Let op de afstand tot de piste

Waarschijnlijk een van de belangrijkste punten waar je op moet letten bij het kiezen van een hotel in Val Thorens: de afstand tot de piste. Veel wintersporters willen het liefst elke dag gaan wintersporten en dan is het wel zo fijn als je vlak naast de piste zit. Hecht je hier minder belang aan en betaal je graag een wat lagere prijs? Dan kan het juist beter zijn om te kiezen voor een hotel dat minder dichtbij de piste ligt.

Tip 3: Vergelijk de prijzen

De prijzen tussen verschillende hotels kunnen nogal verschillen. Maar dat is niet het enige: de prijs tussen verschillende aanbieders kan ook verschillen en de kosten zijn ook afhankelijk van wanneer je boekt. Check dus de prijs van verschillende aanbieders van het hotel van jouw keuze. Bedenk ook of het nu de juiste tijd is om te boeken of boek pas last minute. En misschien kun je beter niet in de vakantieperiode gaan, zodat je een goedkopere prijs krijgt.

Het kost even wat tijd om de prijzen en data te vergelijken, maar je kunt hier uiteindelijk heel wat geld mee besparen!