Het ultieme gevoel van vrijheid: een helikoptervlucht maken

Lijkt het jou geweldig om Nederland van boven te zien? Dat kan in een helikoptervlucht! Een rondvlucht in een helikopter is een zeer unieke en speciale ervaring waarbij je Nederland op een hele nieuwe manier ziet. Bovendien kan je deze ervaring delen met je dierbaren. Ervaar het samen en boek vandaag nog een rondvlucht!

Unieke ervaring: zie Nederland van boven
Tijdens een helikoptervlucht zie jij Nederland vanuit een spectaculair perspectief: namelijk van boven. Het is bijzonder om Nederland van boven te zien, want dit zicht heb je niet dagelijks. Huizen en wegen zien er ineens anders uit en opeens heb jij een prachtig uitzicht en vooral overzicht over jouw buurt. Je ziet jouw wereld vanuit een heel ander oogpunt. Je ziet het prachtige land eens vanuit een andere hoek dan vanuit de auto of vanaf de fiets. Je kan verder kijken dan je ooit gedacht had, en je kan locaties vanuit een letterlijke ‘helikopterview’ aan elkaar verbinden! Het is een unieke ervaring!Kijk eens op https://123helikoptervluchten.nl/ voor de mogelijkheden.

Ervaar Nederland van boven met je dierbaren
Een helikoptervlucht kan je met drie andere passagiers maken. Je kan de geweldige ervaring dus delen met je dierbaren. Ontdek samen ‘Nederland van boven’! Dat maakt de beleving nog specialer. 

Vlieg je eigen route en ontdek je eigen omgeving
Er zijn zoals eerder beschreven diverse opstapplekken, en daardoor is er een kans dat jij jouw eigen woon- of werkomgeving van boven kan ontdekken. Hoe cool is dat? Bovendien is het soms mogelijk om de piloot te vragen om een bepaalde route te vliegen. Op die manier kan jij een bepaalde, kenmerkende route vanuit een geheel nieuw perspectief ontdekken. Ontdek jouw omgeving of route vanaf boven!

Diverse opstapplekken
Je kan een helikoptervlucht boeken vanaf meer dan vijfendertig plekken in Nederland. Het is dus mogelijk om een groot deel van Nederland te zien vanaf boven! Kijk op de website welke opstapplekken er allemaal zijn. Grote kans dat jij een helikoptervlucht kan maken boven (de omgeving van) jouw woonplaats.Zo is een helikoptervlucht boven Rotterdam erg populair.

Leg Nederland van boven vast

Het is mogelijk om een camera mee te nemen en foto’s te maken vanuit de helikopter. Op die manier kan jij Nederland van boven vastleggen! Dat levert unieke beelden op. Als jij foto’s neemt met een mobiel, zorg er dan voor dat je toestel op vliegtuigstand staat. 

Geniet dus met eigen ogen van Nederland van boven, en laat na afloop andere mensen daar ook van genieten door de foto’s te laten zien. Niet iedereen maakt het namelijk mee om Nederland van boven te zien! Pak dus je kans en geniet van de bijzondere ervaring om Nederland van boven te zien!