Geniet van een welverdiende vakantie in een natuurhuisje in Nederland!

De jaarlijkse vakantie, dat is waar we met zijn allen ieder jaar opnieuw naar uitkijken. Na een heel jaar hard werken even lekker ontspannen en ontsnappen aan de sleur. En dat kan zelfs in eigen land! 

Verblijf in natuurhuisjes in Nederland 

Wanneer je helemaal into de natuur bent, dan is op vakantie gaan via Wandergreen echt iets voor jou. Wanneer je bij hen een vakantie boekt in eigen land, kan je ervoor kiezen om te verblijven in natuurhuisjes in Nederland. Je verblijft er letterlijk middenin de prachtige natuur en voor elke gelegenheid is er wel een huisje te huren. Of het nu is voor een romantische vakantie met alleen je partner of voor een actieve vakantie met het hele gezin. Op wandergreen.nl vind je altijd wel je keuze voor een geslaagde vakantie! 

Genieten van vakantie in eigen land 

Wie dacht dat je uren onderweg moest zijn met het vliegtuig of met de auto om te kunnen ontspannen, heeft verkeerd gedacht. Genieten van een vakantie in eigen land kan dankzij Wandergreen. Even alle luxe en technologische snufjes achterwege gelaten en eens back to basics gaan. Er is niets leuker dan om die manier even helemaal te herbronnen. En het fijne is dat het in eigen land is, dus je kan veel sneller genieten van en beginnen aan die welverdiende vakantie. 

Duurzaam op vakantie 

Beslis je om met wandergreen.nl op vakantie te gaan, dan kies je er niet alleen voor om te herbronnen in de natuur, maar je kiest ook voor een duurzame vakantie. Als je kiest voor een bescheiden huisje in de natuur in eigen land, ben je al een heel stuk duurzamer bezig dan wanneer je op vakantie gaat in een groot luxe all inclusive hotel in het buitenland. Je gaat bewust om met extra luxe zoals energie, gas en je kan van de tijd gebruik maken om alle andere snufjes zoals smartphones aan de kant te laten liggen.