Een overzicht van de mogelijkheden op Schiphol 

Parkeren op Schiphol Airport brengt vaak de vraag met zich mee: waar en hoe parkeer ik mijn auto? Gelukkig biedt Schiphol een scala aan parkeeropties die aansluiten bij verschillende behoeften en budgetten.

Kort parkeren voor snelle bezoekers

Voor korte bezoeken aan Schiphol, zoals het ophalen of afzetten van passagiers, zijn er specifieke parkeergelegenheden die gemak en snelle toegang tot de terminal bieden. Deze opties zijn ideaal voor een verblijf van enkele uren en bevinden zich dicht bij de aankomst- en vertrekhallen.

Lang parkeren voor vakantiegangers en zakenreizigers

Voor langere reizen biedt Schiphol lang-parkeermogelijkheden. Deze parkeerplaatsen liggen wat verder van de terminal, maar zijn verbonden via frequente shuttlebussen. Deze optie is kostenefficiënt en veilig, ideaal voor vakantiegangers of zakenreizigers die voor langere tijd weg zijn

Valet parking voor optimaal gemak

Valet parking is een luxe service waarbij je je auto afgeeft bij de vertrekhal. Een professionele chauffeur parkeert vervolgens de auto voor jou. Bij terugkomst staat de auto weer klaar bij de terminal. Deze service bespaart tijd en is bijzonder handig voor wie met veel bagage reist of gewoonweg de voorkeur geeft aan gemak. Voor meer informatie over deze en andere parkeeropties. 

Premium en business parking

Voor diegenen die op zoek zijn naar een premium ervaring, biedt Schiphol speciale parkeergelegenheden met extra services zoals snellere toegang tot de terminal, beveiligde parkeerplaatsen en soms zelfs extra voorzieningen zoals een wachtruimte.

Online reserveren en speciale aanbiedingen

Het is mogelijk om je parkeerplek op Schiphol van tevoren online te reserveren. Dit biedt niet alleen vaak een kostenbesparing, maar garandeert ook een plek, vooral tijdens drukke perioden. Online reserveren biedt tevens de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende parkeeropties en speciale aanbiedingen te benutten.

MilieubewustpParkeren

Voor de milieubewuste reiziger zijn er ook opties zoals elektrische laadpunten voor auto’s. Schiphol streeft ernaar om duurzaamheid te integreren in zijn parkeerbeleid, wat bijdraagt aan een groenere reiservaring.
Het parkeren op Schiphol is ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van reizigers te voldoen. Van korte bezoekjes tot lange reizen, en van budgetvriendelijke tot luxe opties, er is voor ieder wat wils. De toevoeging van services zoals valet parking maakt reizen vanaf Schiphol nog gemakkelijker en comfortabeler. Voor uitgebreide informatie over alle parkeermogelijkheden, bezoek parkeren op Schiphol.