beste schoenen voor op reis

Wat zijn de beste schoenen voor op reis?

Ga jij binnenkort op vakantie of ga je een verre reis maken, dan mogen een paar goede schoenen natuurlijk niet ontbreken. Zelfs wanneer je alleen naar het strand verwacht te gaan, is het verstandig naast een paar slippers toch ook zeker één of zelf wel twee paar schoenen mee te nemen. Afhankelijk van welk type vakantie het om gaat, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij voor jezelf kunt bepalen wat nu de beste schoenen zijn voor op reis. Dus heb jij een vakantie voor de boeg, dan is het zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen, wat een paar goede schoenen is nooit weg uiteraard!

Wandelschoenen

Wanneer je een reis gaat maken, waarbij je voornamelijk veel gaat wandelen, dan is het verstandig een paar goede wandelschoenen mee te nemen. Vooral wanneer je de bergen in trekt, is het belangrijk voor je voeten en ook rest van je lichaam om een stevige schoen te dragen. Wandel je af en toe kleine stukjes, dan kun je ook kiezen voor een paar sportieve schoenen, zoals bijvoorbeeld Skechers. Skechers zijn voorzien van een memory foam, waardoor het voetbed zich volledig vormt naar jouw voet.

Instappers

De ideale schoenen voor zowel een vakantie per auto of met het vliegtuig, dat zijn instappers. Deze zijn verkrijgbaar bij bijna iedere schoenenzaak en zijn een waar genot aan onze voeten. Omdat deze schoenen relatief luchtig zijn, zijn ze dus ontzettend fijn om te dragen. Daarnaast kun je ze ook ontzettend snel en makkelijk aan en uittrekken, waardoor je wanneer je aankomt op de plaats van bestemming je schoenen in je tas kunt doen en je slippers kunt aantrekken.

Welke schoenen passen bij mij?

Vind jij het lastig om te bepalen welke schoenen je nodig hebt? Dan is het aan te raden even langs te gaan bij een schoenenzaak. Het is immers vervelend wanneer je er tijdens je vakantie pas achterkomt dat de schoenen welke je hebt meegenomen niet helemaal naar wens zijn. Bij een schoenenzaak kunnen ze je goed helpen en weten ze exact wat jij nodig hebt voor een geslaagde reis.