Vliegen vanaf Eindhoven Airport? 3 voordelen!

Ga je binnenkort op vliegvakantie naar een bestemming binnen Europa? Dan kiezen veel mensen voor een vlucht vanaf Eindhoven Airport. Waarom? Dat vertellen wij graag in dit artikel met drie redenen om te kiezen om vanaf Eindhoven Airport te vliegen. Lees dus snel verder!

Reden 1. Goedkope vliegtickets

Als je regelmatig kijkt naar de prijzen van vliegtickets dan is het je vast opgevallen dat vliegtickets vanaf Eindhoven Airport een stuk goedkoper zijn in vergelijking met bijvoorbeeld Schiphol. Door de lagere vliegtax kunnen de vliegtickets vanaf Eindhoven Airport enorm voordelig aangeboden worden. Wil je voordelig vliegen naar je vakantiebestemming in Europa? Kies dan zeker voor Eindhoven Airport.

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Reden 2. Minder drukte

De laatste jaren is Schiphol steeds drukker geworden. Zeker tijdens vakantieperioden is de drukte niet leuk meer en zorgt het enkel voor vakantiestress. Op Schiphol kan het zijn dat je enorm lange wachttijden hebt voordat je eindelijk kan inchecken. Bij Eindhoven Airport heb je daar een stuk minder last van. Over het algemeen is dit wat kleinere vliegveld een heel stuk rustiger en kan je relax rondlopen voor je vlucht.

Reden 3. Goedkoper parkeren

Parkeren bij een vliegveld is altijd duur, maar bij Schiphol lijken de prijzen steeds hoger te worden. Bij Eindhoven Airport zijn de prijzen over het algemeen lager. Ook kun je aanbieders voor parkeren bij Eindhoven airport met elkaar vergelijken om zo nog goedkoper uit te zijn. Als je parkeert op loopafstand van het vliegveld bespaar je al veel geld ten opzichte van de parkeerplaatsen op het vliegveld zelf. Het is wel verstandig om enkel te parkeren bij parkeeraanbieders met een geldige vergunning. Dit zorgt ervoor dat je auto veilig staat en je zonder zorgen op vakantie kan. Je hebt bij Eindhoven Airport ook een aantal parkeerplaatsen zonder vergunning, waarbij de kans op schade of diefstal een stuk groter is. 

Bekijk de website: