Inklapbare bolderkar

Lekker dagje picknicken of uitwaaien op het strand. De inklapbare bolderkar – ook wel bolderwegen genoemd) is dan zeker een handig product om mee te nemen. Kinderen kunnen er in leuk in zitten en je kunt tevens nog wat spullen in de kar leggen. Eenmaal op het strand, de camping of andere bestemming? De kar is inklapbaar dus je bergt het makkelijk weer op. En andersom: je hebt de bolderwagen zo weer uit elkaar geklapt om het te gebruiken.

Inklapbare bolderkar op het strand

Inklapbare bolderwagens zijn licht in gewicht, waardoor ze ook licht zijn om mee te trekken. Ook over het strand. De kar / wielen zakt door het lichte gewicht niet weg in het zand. Zelfs je kinderen (of kleinkinderen) kunnen de kar makkelijk gebruiken. Of ze kunnen lekker plaatsnemen in de bolderkar. De kuip is zacht dus lekker comfortabel. En heb je een hond? Gezellig! Dan zal hij/zij het zeker kunnen waarderen om – samen met de kinderen – achterover te leunen in de bolderwagen. Er is ruimte genoeg. Ook de spullen kunnen er nog bij.

Waar kun je de bolderwagen nog meer voor gebruiken?

Zo’n bezoekje aan het strand doe je waarschijnlijk niet elke dag. En zeker niet het hele jaar door als de wintermaanden aanbreken. En dan zou het wel zonde zijn om de kar weer voor een jaar te moeten “wegzetten”. Want dat hoeft ook niet. De kar redt zich ook prima door de sneeuw. Je kunt zelfs nog soort ski’s kopen voor onder de wielen, waardoor de kar makkelijk door de sneeuw glijdt. Maar de kar is ook prima te gebruiken voor activiteiten als:

  • Boodschappen;
  • Vervoeren kinderen;
  • Glas en oud papier wegbrengen;
  • Speelgoed voor kinderen;
  • Handig voor een dagje weg;
  • Voor op vakantie met vliegtuig. De karren worden mooi compact doordat je ze in kunt klappen.

Accessoires voor de bolderkar

We noemden net al de ski’s die je onder de wielen plaatst. Het maakt dat je de kar soepel door de sneeuw kunt meetrekken. Er zijn trouwens wel veel meer leuke maar vooral praktische accessoires voor de bolderkar te vinden. Denk aan de parkeerrem. Je wilt natuurlijk niet dat de bolderkar wegrijdt op een schuin aflopend weggetje of bruggetje. Ook heel handig is de bagagevak, die onder de kar kunt bevestigen. De bolderwagen heeft op zich genoeg ruimte, maar die ruimte wordt natuurlijk wel minder als je kinderen plaats gaan nemen in de bolderwagen. Door een extra bagagevak onder de kar te bevestigen, heb je altijd genoeg ruimte.

Bestel online je inklapbare bolderkar

Bolderkarren zijn her en der te koop. En ze zijn er ook diverse vormen en maten. Zelfs van hout, maar voor de kinderen is dat net wat minder fijn om er (lang) in te zitten. Een ze zijn niet inklapbaar en ook kun je ze vaak niet in talloze mooie kleuren kopen. Wil je dat allemaal wel, dan is een inklapbare bolderkar in kleur naar keuze de kar die je zoekt.

Veel ouders of opa’s en oma’s kiezen voor een bolderkar, om de bovengenoemde redenen. Ze kopen de kar dan meestal online via een specialist in bolderkarren, omdat je dan eenvoudig kunt vergelijken. Bovendien betaal je vaak ook geen verzendkosten bij een besteding van 50 euro of meer. En dat is toch weer mooi meegenomen!