Creditcard op reis: Vijf redenen waarom deze onmisbaar is!

Creditcard op reis

Creditcard op reis: Vijf redenen waarom deze onmisbaar is!

Als je op reis gaat is een creditcard onmisbaar. Of je nou avontuurlijk gaat backpacken in Australië of op stedentrip gaat naar London. Het is altijd handig om een creditcard mee te nemen in je bagage. In dit artikel geven wij vijf redenen waarom een creditcard altijd van pas komt op reis. Lees snel verder.

Tip: Na het lezen van dit artikel overtuigd van de voordelen van een creditcard? Wees verstandig en vergelijk verschillende creditcard aanbieders via Credit-cardaanvragen.nl! Dit bespaart je veel geld en levert je vaak nog veel meer voordelen op.

1. Vliegticket boeken

Als je vliegtickets gaat boeken is het in bezit zijn van een creditcard enorm handig. Tegenwoordig kan je vaak ook gewoon via iDEAL en Paypal betalen, echter zijn er nog genoeg vliegmaatschappijen die alleen de creditcard als betaalmethode accepteren. 

2. Luxe hotel boeken

Een simpel hostel of een hotel binnenlopen voor een overnachting is vaak geen probleem. Meestal kan je gewoon contant betalen. Maar als je wat luxer een paar nachtjes in een hotel wilt slapen, dan is vaak betalen met een creditcard de enige manier.

3. Auto, bootje of scooter huren

Wil je een auto, bootje of scooter huren tijdens je vakantie? Dan wordt er eigenlijk altijd gevraagd om te betalen met een creditcard. De meeste verhuurbedrijven werken enkel met creditcards. Je creditcard is bij het huren direct je borg, wat ervoor zorgt dat je geen contante borg hoeft te betalen.

4. Altijd en overal betalen

Natuurlijk heb je een pinpas mee op vakantie, waarmee je op veel plekken kunt betalen. Als je op reis gaat, zeker buiten Europa, is het verstandig om altijd een creditcard op zak te hebben. In eerste instantie misschien als reserve. Bijvoorbeeld voor als je pinpas niet werkt of is gestolen. Zo heb je altijd nog je creditcard als backup. 

Bekijk de website: