4 handige musthaves voor op motorvakantie

Musthaves op motorvakantie

Ga je op vakantie met de motor? Dan is het belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. Voordat je op de motor stapt is het dus verstandig om een checklist te maken, zo voorkom je dat je belangrijke dingen vergeet. In dit artikel geven wij 4 handige musthaves die van pas komen op motorvakantie!

1. Navigatiesysteem

Op de motor ben je al snel aan het verdwalen tijdens je reis. Vaak is dat helemaal niet erg en is het juist fijn om op plekken te komen die niet op de route liggen. Echter is het ook wel fijn als je gemakkelijk de weg terug kan vinden. Een navigatiesysteem voor op je motor is daarom enorm handig voor op motorvakantie.

2. Comfortabele motorkleding

Tijdens je motorvakantie is er niets zo belangrijk als comfortabele motorkleding te dragen. Zorg ervoor dat je voor verschillende weersomstandigheden de juiste motorkleding bij je hebt. Hierdoor zorg je ervoor dat je comfortabel motor kunt rijden. Zorg dus voor een goede motorjas, maar vergeet ook niet een ventilerend motorpak voor warmere dagen. Op Motorkledingstore.nl kan je hoge kwaliteit motorkleding kopen voor outlet prijzen. In het assortiment vind je bekende merken als Alpinestars, Rev’it, Macna en meer!

3. Communicatiesystemen

Tijdens een motorvakantie leg je vaak grote afstanden af. Langere ritten kunnen hierdoor best saai zijn. Een bluetooth communicatiesysteem zorgt ervoor dat je kan praten met je motorvrienden, luisteren naar radio of je favoriete muziek via je smartphone.

4. Kettingspray

Ongetwijfeld de saaiste musthave in ons rijtje, maar kettingspray is enorm belangrijk. Zeker tijdens een motorvakantie is het belangrijk om je ketting te smeren. Zo voorkom je dat deze onnodig hard slijt of dat er dode schakels in de ketting komen. Spray om de 400 kilometer de ketting in om deze problemen te voorkomen.

Bekijk de website: