3 tips voor goedkoop parkeren bij Schiphol

Goedkoop parkeren op Schiphol. Als je een langere reis gaat maken en meerdere dagen wilt parkeren bij Schiphol dan lopen de parkeerkosten enorm snel op. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om met het openbaar vervoer naar Schiphol te reizen. Echter is dit niet altijd de goedkoopste optie en ook zeker niet de meest praktische optie. Zelf rijden naar Schiphol is nog altijd het meest praktisch, zeker als je ‘s nachts vliegt. In dit artikel artikel geven wij 3 tips om een goedkope parkeerplaats bij schiphol te vinden.

Tip 1. Vergelijk parkeertarieven

Tegenwoordig kan je enorm gemakkelijk online tarieven van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Het is verstandig om parkeren bij Schiphol te vergelijken. Naast het vergelijken van diverse aanbieders kan je ook op zoek gaan naar aanbiedingen, bijvoorbeeld op Groupon. Online vergelijken voordat je gaat rijden naar Schiphol zorgt ervoor dat je flink kunt besparen op de parkeerkosten.

Goedkoop parkeren op Schiphol

Tip 2. Vermijd parkeerplaatsen voor de deur

Als het om parkeren bij Schiphol gaat dat geld de regel: hoe verder van de luchthaven hoe goedkoper het parkeren. Als je ervoor kiest om de auto voor de deur op de parkeerplaats P1 of P2 te parkeren, dan lopen de parkeerkosten al snel enorm op. Parkeren is hier namelijk het duurst. Voor parkeren bij Schiphol zijn er diverse partijen die parkeerruimte in de buurt van het vliegveld aanbieden inclusief gratis shuttle service van en naar de luchthaven. In sommige gevallen kan je zelfs gebruik maken van valet parking, waarbij je auto bij de ingang van Schiphol wordt opgehaald en geparkeerd op een veilige parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Valet parking is eigenlijk het handigst, maar is vaak ook wat duurder. 

Tip 3. Reserveer op tijd

Je kan natuurlijk naar Schiphol rijden en daar ergens een parkeerplaats zoeken. Maar wist je dat het eigenlijk altijd goedkoper is om een parkeerplaats online te reserveren? Vaak kan je vooraf betalen en bespaar je flink op parkeerkosten. 

Bekijk de website: