Campings in Brabant

t Ven - Vlijmen

Boerderij ’t Ven

Boerderij ’t Ven is centraal gelegen midden in het rustige en prachtige polderlandschap tussen de Loonse en Drunense duinen, ’s-Hertogenbosch en het vestingstadje Heusden.
 Oorspronkelijk hadden we een melkveebedrijf, nu is onze voornaamste tak toerisme met een boerderij-camping en hoevelogies in ons ’logeerhuis’. Daarnaast hebben we een schapenhouderij en een paardenpension.
 Alle gasten en zeker de kinderen zijn welkom op de boerderij en daarnaast zijn er vele recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Ook voor paardenbezitters zijn er mooie ruiterroutes in de omgeving en hebben wij de mogelijkheid tot stalling met een wei.
 De camping en de logies bieden een ideale gelegenheid om uw vakantie door te brengen en tot rust te komen.
De Minicamping
 We hebben een goed onderhouden campingterrein met 25 ruime plaatsen met elektriciteit. Vijf van deze plaatsen zijn zodanig ingericht, dat ze goed bereikbaar zijn voor campers.
 Voor als u zelf geen kampeermiddel hebt, kunnen wij u van harte onze pipo-wagen aanbevelen. Deze is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Daarnaast hebben we ook nog onze ’Knus-in-de-Knaus’, een tourcaravan, gezellig ingericht en geschikt voor 2 personen.
 Er zijn goede, moderne, verwarmde sanitaire voorzieningen, waaronder ook een aparte baby-verzorgingsplaats.
 Er is een jeu de boulesbaan en een centrale speelweide. Het terrein is goed afgesloten, zodat het zeer geschikt is voor kleine kinderen.
 U kunt gebruik van de ontspanningsruimte, wat vooral bij minder mooi weer een uitkomst kan zijn. Hier is ook een gelegenheid tot koken.
 Huisdieren op de camping in overleg.


Bekijk de website: www.hetven.nl/