Campings in Noord-Holland

't Ruige Veld - st Maartensvlotbrug

't Ruige Veld
Camping 't Ruige Veld is een kleine, beschutte camping, waar je nog kunt kamperen in de natuur met ouderwetse gezelligheid en toch het comfort van deze tijd.
Op onze kampeervelden bevinden zich ruime staanplaatsen met een oppervlakte van 90m2 tot 150m2. De bebossing rondom de velden zorgt voor een optimale beschutting en geeft de velden een besloten en gezellig karakter. Elke staanplaats heeft de mogelijkheid voor een elektrische aansluiting van 4 amp en 6 amp. op de grote plaatsen
De uitgebreide sanitaire voorzieningen zijn centraal op het terrein gelegen.
In het hoogseizoen is er iedere dag een ruime keus uit heerlijke vers gebakken broodjes van de warme bakker. In voor- en naseizoen moet u uw wensen van te voren even kenbaar maken.
In de maanden juli en augustus is er van maandag tot vrijdag iedere ochtend voor de jonge kinderen tot plm. 3 tot 12 jaar een recreatieprogramma met gezellige activiteiten. Ook 's avonds is er dan voor de oudere (kinderen ) van alles te doen.
NIEUW DIT JAAR: SPANNING EN AVONTUUR BIJ KLIMCENTRUM ALKMAAR.
EXCLUSIEF VOOR CAMPING 'T RUIGE VELD:
GASTEN VAN ONZE CAMPING KUNNEN ZICH 1X PER WEEK OPGEVEN VOOR EEN INTRODUCTIELES KLIMMEN. DIT GAAT ONDER DESKUNDIGE BEGELEIDING, INCL. VERVOER PER BUS VANAF DE CAMPING.
VOLWASSENEN: € 20,- KINDEREN: TOT 16 JAAR € 17,50 ALL IN
Op de camping zijn fietsen te huur vanaf 6,- euro per dag. Bij de receptie kunt u ook terecht voor een beperkte keuze eerste levensbehoeften, de krant, kaarten van de omgeving, ijs, frisdrank en campinggas.
Openingstijden:
In het hoogseizoen is de receptie van 8.00 uur tot 12.00 uur geopend. Tot 15.00 uur houden we siesta en zijn gesloten voor boodschapjes, douchemuntjes enz. Aankomende gasten worden uiteraard wel welkom geheten.


Bekijk de website: www.ruigeveld.nl/nl/13/Welkom.html