Campings in Gelderland

Nieuw Schooneng - Voorthuizen

Boerderijcamping  Nieuw Schooneng

Wij zijn een boerderijcamping in Voorthuizen. De camping biedt 25 luxe staanplaatsen en ligt tussen de landerijen en de prachtige bossen van de Veluwe. De gezellige dorpskern van Voorthuizen ligt op 5 minuten fietsen. Hier vindt u een goed verzorgd winkelcentrum en leuke terrasjes.
De vele faciliteiten op de camping zorgen voor een comfortabel gevoel tijdens uw verblijf. Kunstgras onder uw voortent en diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen zijn daar slechts enkele voorbeelden van.
Dat zelfde comfortabele gevoel ervaart u in ons sanitairgebouw,  vloerverwarming, heet water en voldoende ruim van opzet.
De omgeving heeft een landelijk karakter en heeft veel bos. Er zijn prachtige fietsroutes aanwezig om op een sportieve manier de omgeving te verkennen. De omliggende dorpen Barneveld en Putten hebben mooie winkelcentra, weekmarkten en veel braderieën.
Voor kinderen is er genoeg te doen, fietsjes en skelters, een grote trampoline en zandbak en een groot speelveld. Ook is er een  jeu de boules baan aanwezig


Bekijk de website: www.nieuwschooneng.nl/camping/