Campings in Limburg

Het Roekenbosch - Blitterswijck

Vakantiepark Het Roekenbosch

Vakantiepark Het Roekenbosch ligt in het dorp Blitterswijck, in de buurt van de oevers van de Maas in de prachtige omgeving van Noord-Limburg. Het vakantiepark bevindt zich nabij Nationaal Park de Maasduinen in een bosrijke omgeving. De 209 comfortabele bungalows van dit park staan garant voor een ontspannen en sportieve vakantie.

Dat Vakantiepark Het Roekenbosch een echt familiepark is, blijkt uit de uitgebreide faciliteiten die aanwezig zijn op het vakantiepark. Zo beschikt het park over een verwarmd zwembad met aparte baden waarin ook de allerkleinsten onder ons heerlijk kunnen genieten van waterpret! Daarnaast beschikt Vakantiepark Het Roekenbosch over diverse speeltuinen en speelvelden waar lekker gespeeld kan worden met de verschillende toestellen. Ook kunt u op het vakantiepark gezellig een potje gaan bowlen, tafeltennissen of darten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat Vakantiepark Het Roekenbosch u zoal te bieden heeft.

Verken de prachtige omgeving van Vakantiepark Het Roekenbosch met een wandeling of fietstocht door het vlakke Noord-Limburgse landschap met akkers, geurige bossen en de kasteeltuinen van Arcen. Bezoek attracties en bezienswaardigheden zoals de Hertog Jan bierbrouwerij en Zoo Parc Overloon voor een gezellig dagje uit met de hele familie!


Bekijk de website: www.vakantieparkroekenbosch.nl