Campings in Overijssel

Erve-Nejhoes - Mander

Camping Dal van de Mosbeek
Camping Dal van de Mosbeek ligt in Mander, midden in de prachtige Twentse natuur. Op de camping komt U heerlijk tot rust op één van onze zeer ruime comfortplaatsen.
De omgeving is een ware beleving voor iedere fietser en wandelaar. In Mander en Vasse (1 km.) vindt U vele gezellige restaurants en terrasjes en ook het bekende kunststadje Ootmarsum (5 km.) is een absolute aanrader voor iedere toerist. >> lees verder
Camping Dal van de Mosbeek, bij veel recreanten ook bekend als Erve Nejhoes is een eeuwenoud familiebedrijf, gelegen in het Dal van de Mosbeek.
In de winter van 2008-2009 is camping Dal van de Mosbeek aangelegd op een terrein van ruim 6 hectare. Voorheen was hier minicamping Erve Nejhoes gevestigd.
De camping is gesitueerd in Mander, dat hoort bij het kerkdorp Vasse. Op 5 kilometer afstand ligt de plaats Tubbergen en het bekende kunststadje Ootmarsum. Voor de echte liefhebbers van fietsen en wandelen ligt de camping op een uiterst gunstige locatie. Bekende natuurgebieden als de Streu, de Manderheide, ’t Springendal en de cirkels van Jannink liggen aan de voet van dit recreatiebedrijf. Oneindig veel fiets- en wandelplezier vindt u in deze omgeving. Geniet van de bosrijke omgeving, kronkelende beekjes en eeuwenoude houtwallen. Of neem eens een kijkje bij de watermolens van Bels en Frans. Tevens ligt de camping maar een kilometer van de Duitse grens af.


Bekijk de website: www.erve-nejhoes.nl