Campings in Friesland

De Slappeterp - Slappeterp

Minicamping De Slappeterp

Slappeterp’ is een lekkere plattelandse locatie, waar het kampeerterrein in het midden ligt met enerzijds aangrenzend een sfeervolle kleine theetuin en anderzijds een zwemvijver met aansluitend de Boerepaden. Het kampeerterrein beschikt daarbij voor details als een mooie bieb, een afwaskeukentje, stortplek voor een chemisch toilet, picknicktafels, speelvoorzieningen en een eenvoudige slechtweervoorziening. Het warme water is inclusief, wij werken niet met munten. Er is een koelkast met diepvriesladen aanwezig.

U kunt een favoriete plek van te voren aangeven, wij houden echter altijd het recht om hiervan af te wijken, wanneer daar redenen voor zijn.

Omgeving

Franeker en Leeuwarden liggen op fietsafstand (resp. 6 en 14 km.) De Elfstedenroute ligt 2 km. vanaf het kampeerterrein ter hoogte van buurtschap Kleaster Anjum vlakbij Ried en Berlikum. Harlingen en Holwerd nodigen uit voor een bezoek aan de waddeneilanden en zijn in 20 min. (auto) bereikbaar vanaf het kampeerterrein. 12 kampeerplekken met stroom en daarbij kleine plekjes voor 1 overnachting.

Het kampeerterrein maakt deel uit van de Stichting natuurkampeerterreinen en is een officieel erkend natuurkampeerterrein . U kunt desgewenst bij ons lid worden van deze stichting (SNK). Dit betekent dat het terrein voldoet aan de strenge eisen van een landschappelijk gelegen kampeerterrein met daarin controle op voorzieningen door daartoe bevoegde instanties (vb. legionella, brandveiligheid). De camping is tot 1 oktober geopend.

Fietsen kunnen gehuurd worden: contact opnemen met onze vaste leverancier: Zandberg fietsverhuur: 06 23471710 of http://www.zandbergfietsen.nl .

U kunt online boeken, ook voor de Terpenzwerfhut (trekkershut) of de Willemien (pipowagen), of spontaan langskomen. U bent van harte welkom! Info@minicampingslappeterp.nl. In voor- en naseizoen zijn honden, in overleg, welkom.


Bekijk de website: www.minicampingslappeterp.nl/pagina/27/kamperen.html