Campings in Brabant

De Hoefstal - Kaatsheuvel

Minicamping De Hoefstal

Onze camping is voorzien van een modern toiletgebouw waar de heren en dames kant gescheiden zijn. De wastafels met warm en koud water bevinden zich zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het gebouw. Er is ook een chemisch toilet aanwezig.
Voor de kinderen is er een speeltuin met zandbak en een recreatieterrein met onder andere een voetbalveldje en een kinderboerderij.
En als het weer niet echt mee zit kunnen de kinderen zich vermaken onder de overkapping/slechtweer voorziening. Hierin bevinden zich onder andere een tafeltennistafel (Ping-Pong) en picknick tafels om spelletjes te spelen.
Op het terrein bevindt zich ook een jeu de boules baan. Jeu de boules ballen en badmintonrackets zijn beide te leen bij de receptie. Tevens is er de mogelijkheid om koelelementen om te wisselen.
De veldjes zijn ruim opgezet en allen voorzien van een stroomaansluiting en het terrein is goed verlicht. Na 22.00 wordt er verwacht dat het rustig is. Dus geen harde muziek en dergelijke meer. Ook is het verplicht om de auto's op het parkeerterrein te parkeren zodat er meer ruimte is bij de velden.


Bekijk de website: www.camping.dehoefstal.com/