Campings in Friesland

De Finne - Reahûs

De Finne is een camping met 50 standplaatsen en ligt aan de rand van het prachtige kleine dorp Reahus. De camping ligt aan de oever van de Franekervaart. Deze oude trekvaart slingert door het groene Friese land. Daarmee is "de Finne" het ideale startpunt voor een prachtige boottocht. Bootjes zijn te huur op de camping. U kunt ook lekker gaan vissen op onze vissteiger. Over de weg bereikt u ons via de kronkelige slachtedijk, een monumentale zeekering waarover u heerlijk kunt wandelen of fietsen.
camping de finne friesland Camping nabij sneek
Wij hebben heerlijk ruime plekken, elk met een electrische aansluiting. Het sanitair is nieuw, netjes en schoon en is centraal gelegen tussen de kampeervelden. Er is een toilet en douche voor de mensen die minder mobiel zijn. We hebben voorzieningen voor wassen, drogen en strijken. Er lopen verharde paden door de camping die s'avonds verlicht zijn. Voor campers hebben we speciale verharde plekken.
camperplaatsen friesland camping in friesland   
Veel mensen die voor een seizoen boeken stallen hun caravan in onze ruime boeren schuur. Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen.Er is een speeltuin en een speelplein met skelters,traptrekkers en basketballstandaard. Er is een trapveldje om te voetballen. En dan niet te vegeten onze kinderboerderij met een pony, paard, koe, ezels, geit, konijnen en schapen.
ps: Kom eens langs op ons terras, de koffie staat klaar!


Bekijk de website: www.campingdefinne.nl/over-camping-de-finne.html