Campings in Noord-Holland

Camping Zijm - Den Hoorn

Camping Zijm
We wonen aan een heel rustige weg en vlak bij het bos ±500 mtr., daar waar u heerlijke wandelingen kunt maken. Ook het strand ligt op loopafstand ±2km. Onze camping ligt in een wandelgebied, op Texel zijn verschillende wandelroutes, zoals de lammetjeswandeling, ook meerdaagse zoals de Texelroute. Camping Komt u op dinsdag, woensdag of donderdag dan betaald u aanzienlijk minder voor de veerboot en hebt u minder kans op wachttijden.
Houdt u van fietsen dan zijn er genoeg mogelijk heden om een leuke route uit te stippellen of reeds op papier gezette routes te volgen.
Naast de camping ligt ons werk voornamelijk op de boerderij, dit bestaat uit koeienverzorgen, graskuilen en hooien. Verder hebben suikerbieten en snijmais. De suikerbieten gaan naar de suikerfabriek en de mais kuilen we in voor de koeien. Er staan grote veranderingen aan de gang, 2011 is het laatste jaar dat de koeien uit het land gehaald worden om te melken, dit gaat met de robot en alles wordt computer gestuurd. Daarbij kan de gehele dag gekeken worden.
Sinds 2010 zijn we uit gebreid met de camping naar 15 plaatsen. Voor de uitbreiding naar 15 plaatsen hebben we ons sanitair uitgebreid naar 4 wc's, 3 ruime douches zonder muntautomaat en 2 urinuars. In 2 van de 3 douches bevinden zich een wastafel met warm en koud water en daarboven


Bekijk de website: www.campingzijm.nl/index.php