Campings in Limburg

Camping Reigershorst - Montfort

Camping Reigershorst
Reigershorst is ideaal gelegen, vlakbij België en Duitsland.Veel variatie in landschappen,zoals heide, vennetjes en bossen,boeiende winkelsteden, historische monumenten en vele wandel- en fietsroutes.
Montfort is een rustig plattelands dorpje gelegen in een bosrijke omgeving. Even buiten het dorp ligt een kasteelruïne(foto). Het kasteel werd rond 1260 gebouwd van kostbaar natuursteen.Aan de middeleeuwse periode herinnert een imposante kasteelruine, waarop in 1850 een buitenverblijf verrees. Deze achthoekige toren is in 2004-2006 gerestaureerd en ingericht als infocentrum over dit kasteel en landschap. Op bepaalde dagen in de week kunt u dit alles bezichtigen
Het bekende "witte"stadje Thorn met zijn vele knusse terrasjes en de Maasplassen met zijn uitstekende watersportmogelijkheden liggen slechts op enkele kilometers afstand van de camping verwijderd.
Het Zuid-Limburgse heuvelland met zijn musea,kastelen en vele attracties bieden een rijk scala aan recreatie en ontspanningsmogelijkheden.
Met het grootste OutletCenter van Nederland en Historische binnenstad is Roermond het shoppingparadijs, en ook nog eens 7 dagen per week geopend.


Bekijk de website: reigershorst.123website.nl/