Campings in Utrecht

Camping Prinsenhof - Odijk

Boerderijcamping Prinsenhof  
Vindt u in een schitterend gebied met zeer veel mogelijkheden Heerlijk kamperen bij de boer op het platteland met de weidevogels in uw vizier. Ook de kinderen zullen gaan genieten van de dieren om de boerderij .
Bij aankomst krijgt u gezellig aan de tafel van Anja of Piet  een lekker kopje koffie.
Ook voor onze allerkleinste gasten hebben we een speelhuisje, een glijbaan, tractor en een driewieler.en om de boerderij  kakelen de kippen,  en knort ons varkentje en samen met de konijntjes eten ze uw oud brood en groenteafval met veel liefde op.
In de Lente betekent dat ook; dartelende  lammetjes in de wei. Dat is een lust voor het oog om te zien. Ieder lammetje en ieder schaap houdt goed in de gaten wie er "familie " is. Door te blaten en te snuffelen komt het allemaal goed.
Als u onze mooie oprijlaan met iepen en kastanjes bent opgereden vindt u het kampeerveld achter ons veeteeltbedrijf, met het uitzicht op tevreden, grazende koeien in de weidse landerijen.Wij bieden u 25 ruime plaatsen met elektra verdeeld over 2 veldjes voor caravans, campers en tenten. En ook staat daar onze gezellige pipowagen bij compleet ingericht voor 4 personen.
Voor iedere caravanplaats is er een tegelplateau in uw voortent. U loopt dus altijd met schone,droge voeten uw caravan in. Geen kale plaatsen meer voor uw tent of caravan. Uw caravan blijft heerlijk schoon.
Ook  is er voor iedereen Wifi mogelijk op het hele terrein voor € 1,= per dag.Bekijk de website: www.campingprinsenhof.nl/nl/home/