Campings in Flevoland

Camping De Parel - Zeewolde

Camping De Parel
gelegen in de gemeente Zeewolde in provincie Flevoland, is een gezellige en eenvoudige familie camping waar u zich met uw gezin zeker thuis zult voelen. De camping is 4 hectare groot en is voorzien van 2 moderne toiletgebouwen waardoor u nooit ver hoeft te lopen. Er is een kleine campingwinkel, een snackbar, een kantine en een wasserette, waardoor u van alle gemakken bent voorzien.
De Parel ligt in het Horsterwold en is dus omgeven door bossen en water zodat u midden in de vrije natuur heerlijk tot rust kunt komen. Het Horsterwold is het grootste loofbomenbos van Europa en is een prachtig natuurgebied waar u zich uren kunt vermaken.. Voor uw kinderen is deze bosrijke omgeving één grote speeltuin waar zij heerlijk kunnen spelen, rennen en zelfs een hut kunnen bouwen, waardoor u wat meer tijd voor uzelf heeft en van uw welverdiende rust kunt genieten.'s Avonds gezellig een vuurtje stoken in een vuurkorf waardoor u extra lang van uw avonden kunt genieten.
De gemeente Zeewolde ligt op 2 kilometer van onze camping. Het dorp is te voet, met de fiets en zelfs met de boot goed te bereiken. Er is een boothelling vlakbij en de camping verhuurt kano's en waterfietsen. Zeewolde is een leuke jonge gemeente met een diversiteit aan winkels. Rondom Zeewolde bevinden zich tal van leuke dorpen en steden zoals: Harderwijk, Elburg, Nijkerk, Dronten, en Amersfoort.


Bekijk de website: www.campingdeparel.nl/index.php