Campings in Flevoland

Camping De Houtrib - Lelystad

Camping De Houtrib
Een camping op de bodem van de zee. Lelystad ligt zoals heel Flevoland en de Noordoostpolder 5 meter onder de zeespiegel. Bosrijk, rustig en binnen loopafstand van een tropisch zwembad en het winkelcentrum.
Camping de Houtrib is een gezellige, rustige camping en bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen of voor fietsers en wandelaars op doorreis. De bossen en natuurgebieden zijn met elkaar verbonden door fiets- en wandelpaden.
Deze kleine gemoedelijke camping biedt een 60-tal plaatsen bestaande uit een trekkershut met slaapmogelijkheid voor 4 personen, diverse plekken voor tenten en caravans.
In 2012 is de Houtrib uitgebreidt met een echte boomhut “Bome” welke plaats biedt aan 4 personen.
Tevens zijn er verharde camperplaatsen.
De knusse trekkershut heeft 2 stapelbedden welke plaats bieden aan 2 volwassenen en 2 kinderen. Er is een pentry aanwezig met een waterkoker en electraplaat.
Buiten op het terras staat een tafel met 4 stoelen.
Op 250 meter bevindt zich sportcomplex de Koploper met binnenbad en veel waterattracties, een klimwand en tennisbanen. Ook kinderspeelparadijs Ballorig, een bowlingbaan en uitgaansgelegenheid Heeren van Stael. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum 't Lelycentre.
Lelystad staat bekend om rust, ruimte en natuurschoon en juist dit maakt wandelen en fietsen in de omgeving fantastisch. Uitgezette fietroutes voor zowel tour- als atbfietsers zijn volop aanwezig.
Uiteraard hebben wij ook routekaartjes beschikbaar.
Uitstapjes naar het grootste vogelreservaat van Europa, De Oostvaardersplassen, Aviodrome, Bataviastad en het Natuurpark Lelystad behoren tot de mogelijkheden.


Bekijk de website: www.dehoutrib.nl/Camping_de_Houtrib/Home.html