Campings in Overijssel

Buytenplaets - Boekelo

Familie Camping Buytenplaets

In het zuid –oosten van de provincie Overijssel, in het mooie Twente, vindt u familie camping Buytenplaets Boekelo. De omgeving, fraai gelegen tussen de steden Enschede en Haaksbergen, herbergt niet alleen fraaie boerderijen, akkers en weilanden, maar ook eeuwen oude bossen, vennetjes, moerassen en heidevelden. Ideaal om mooie fietstochten te maken of de omgeving wandelend te verkennen.
Camping Buytenplaets Boekelo biedt plaats aan 35 to 40 toeristische plaatsen. Deze plaatsen zijn ruim op gezet, elke plaats is 100m² en heeft 10 ampère stroom. Het toeristische gedeelte ligt voor een groot deel aan een visvijver, het is een natuurlijk aangelegde vijver met in het midden van de vijver een eiland met twee bruggetjes. Ook is er een vissteiger waar vandaan je goed kunt vissen.Het is een visvijver dus niet om te zwemmen.
Nieuw zijn onze trekkershutten, ideaal voor fietsers en wandelaars.
Onze camping is voorzien van twee buitenzwembaden 1 voor de hele kleintjes. Het grote zwembad is 12 bij 6 meter lang en 1.35 meter diep. Het zwembad heeft een gelijke diepte en heeft twee inlooptrappen. Het zwembad is niet voorzien van een badmeester. De zwembaden liggen direct achter de kantine en hebben de hele dag zon, er is ook veel ruimte om lekker te zonnen rond om het zwembad. Beide baden zijn afgesloten met een hek, maar voor beide geldt betreden op eigen risico.


Bekijk de website: www.buytenplaetsboekelo.nl