Campings in Friesland

Boerencamping It Heidestekje - Twijzelerheide

Boerencamping It Heidestekje, kamperen bij de boer.

Camping It Heidestekje is gelegen in de Noordelijke Friese Wouden. Een rustieke boerencamping in een mooie omgeving voor een ontspannen vakantie in Friesland.

Even de drukte van het verkeer en de stad ontvluchten en tot rust komen op platteland camping in Friesland. Boerencamping "It Heidestekje" is gelegen aan de rand van Twijzelerheide in de Noordelijke Friese Wouden. In een groene omgeving van ruimte en rust kunt u zich ontspannen en volop vakantie vieren op onze camping.

De minicamping is gevestigd op een voormalig klein weideveebedrijf, met geiten, kippen een pony en paarden. De camping heeft 15 ruime kampeer plekken en 6 camper plaatsen, er is een parkeerplaats voor bezoekers, campinggasten kunnen de auto bij de tent of caravan plaatsen. Kamperen bij de boer is voor kinderen een uitgelezen plek om het platteland en hun flora en fauna te ontdekken. Kortom, het is volop genieten van het buitenleven op Boerencamping It Heidestekje en gezellig ouderwets kamperen. Een boerencamping omgeven door het prachtige Coulissenlandschap van de Friese Wouden.

Een rustieke boerencamping in een mooie omgeving. Maar ook een goede uitvalsbasis om geweldige uitstapjes te maken. Alle voorzieningen zijn te vinden in de directe omgeving. tarieven route

Mindervalide boerencamping

Boerderijcamping It Heidestekje is ook geschikt voor mindervalide gasten. Het rolstoeltoegankelijk toiletgebouw is voorzien van invalidentoiletten en -douches waardoor een verblijf voor mindervaliden aantrekkelijk maakt op de boerencamping. Vanaf de weg tot aan het speelveld ligt bestrating over de hele lengte van de boerencamping.


Bekijk de website: www.camping-itheidestekje.nl/