tips organiseren foute party

Tips voor het organiseren van een foute party

Het organiseren van een foute party is eigenlijk altijd een goed idee. Even een avondje hek doen zonder dat er iemand opkijkt. Zeker voor carnaval liefhebbers is een foute party het ideale thema voor een feestje. In dit artikel geven we verschillende tips voor het organiseren van een geslaagde foute party!

Foute party kleding aanschaffen

Of je nu een foute party organiseert of naar een fout feestje gaat: een opvallende outfit mag natuurlijk niet ontbreken. Het leuke van een outfit samenstellen van foute party kleding is dat het helemaal niet hoeft te matchen, want het mag allemaal lekker fout zijn. Sterker nog: het is zelfs beter als je outfit zo min mogelijk match. Je kan dus allerlei soorten kleding met elkaar combineren en over elkaar heen trekken. Combineer er dus lekker op los voor een foute outfit.

Vergeet niet om met foute party accessoires je outfit compleet te maken. DEnk bijvoorbeeld een fel gekleurde panty’s, nep baard, grote ketting  of een mega zonnebril. Ook zijn lichtgevende accessoires erg populair om te dragen bij een foute party. Denk bijvoorbeeld aan glow in the dark armbandjes, kettingen of brillen.

Wil je foute party kleding of accessoires aanschaffen? Bij Fop en Feestwinkel hebben ze een uitgebreid assortiment voor dit feest thema.

Foute party muziek

Een foute party is natuurlijk niet compleet zonder foute liedjes. Zorg voor een muziekinstallatie en start een “foute party” playlist op Spotify. Er zijn tal van afspeellijsten met de leukste foute party nummers die jouw feestje doen slagen. Vergeet ook onderstaande nummers niet minimaal één keer te draaien tijdens het feestje:

  • ABBA – Dancing Queen
  • DJ Paul Elstak – Rainbow in the sky
  • Boney M – Daddy Cool
  • Spice Girls – Wannabe
  • Vanilla Ice – Ice Ice Baby
  • Westlife – Uptown Girl
  • Aqua – Barbie Girl

Zorg voor de juiste decoratie

De locatie van een foute party moet natuurlijk goed versierd worden. Er is genoeg decoratie te vinden om een foute party écht fout te doen lijken. Denk bijvoorbeeld aan boerenbond servies, oude LP’s, felgekleurde vlaggetjes, een discobal. LED-verlichting ballonnen, een knalrode loper voor de deur en natuurlijk confetti-kanonnen. Als het gaat om decoratie voor een foute party is het belangrijk om zoveel mogelijk kleurrijke decoratie te gebruiken.