high tea

Tips voor een gezellige én lekkere high tea

Een high tea, daar is toch iedereen ontzettend gek op! Niet alleen ontzettend gezellig, maar ook nog eens super lekker ook! Niet voor niets is het één van de meest geplande uitjes voor zowel jong als oud. Het leuke aan een high tea, is dat je het zowel met een hele groep als prima met z’n tweetjes kunt doen. Doordat je gemiddeld 2 tot 2,5 uur onder de pannen bent, is het bij uitstek geschikt voor een goed gesprek en een gezellige middag. Door het te combineren met bijvoorbeeld een fietstocht heb je een volledig dagvullend programma. Dus wil jij een high tea organiseren, dan hebben wij enkele tips voor je!

Wat is een high tea?

De meesten van ons hebben er ongetwijfeld van gehoord, maar exact weten wat het nu inhoudt, dat is voor velen een ander verhaal. Een high tea wordt doorgaans aan het einde van de middag gedaan, rond de klok van 14.00 of 15.00 uur. Een gezellige middag thee drinken met wat heerlijke hapjes. De hapjes variëren van zoet tot hartig en er zijn zelfs locaties waar je ook kunt kiezen voor een heerlijk kopjes soep van te voren. Verschillende high tea locaties in Eindhoven bieden tal van prachtige plekjes waar je ongestoord kunt genieten van een gezellige en ook lekkere middag thee drinken. Doordat de high tea steeds populairder is, is er bijna geen stad meer te vinden waar het niet kan.

Tips voor een leuke high tea

Wanneer jij een high tea wilt organiseren voor meerdere mensen, dan is het goed rekening te houden met de locatie. Een high tea in de buurt is immers wel zo leuk. Zo hoeft niemand zo ver te rijden en is het leuk hier eventueel aansluitend of vooraf ook nog een activiteit aan toe te voegen om de dag compleet te maken.