Kerstpakketten aanschaffen doe je zo

Neem als werkgever kerstpakketten vooral serieus. Want gebleken is dat de geste elk jaar rond de feestdagen bijzonder gewaardeerd wordt. Meer nog dan een bonus of een eenmalige uitkering. Werknemer laten zich liever verrassen en trakteren op een kerstpakket. Het verklaart ook waarom kerstpakketten de afgelopen jaren zo sterk in ontwikkeling zijn.

De baas brengt ze niet meer, het idee is nog hetzelfde

Ooit begonnen boeren kort voor de kerstdagen een bezoek te brengen aan hun arbeiders om ze te verrassen met eten van het land. Dat werd door de arbeiders bijzonder gewaardeerd. Dat was toen eten van het land was, is nu het kerstpakket. En de grote baas brengt het niet zelf meer, maar laat de pakketten op de zaak bezorgen. De gedachte is hetzelfde. Als je als werkgever kerstpakketten aan je personeel wilt geven, dan kun jij je lol wel op. Het aantal beschikbare pakketten is enorm gegroeid de laatste jaren. Tegenwoordig kan zeker ook op het gebied van kerstpakketten maatwerk geleverd worden.

Frankrijk? Dat wordt stokbrood en wijn!

Tegenwoordig kies je uit een van de vele themapakketten die beschikbaar zijn. Zo kies je voor landen pakketten en weet je dat als je een kerstpakket krijgt met als thema Frankrijk, je verrast wordt op tenminste wijn en stokbrood. Een Duits pakket betekent vaak braadworst en in een Belgisch pakket stuit je ongetwijfeld op frieten. Je hebt pakketten speciaal voor de man en de vrouw en je bent de ook al populaire drankpakketten. Iets relatief nieuws is om mensen zelf hun kerstpakket samen te laten stellen. Je organiseert een klein marktje en laat je medewerkers zelf de doos vullen. Zo maak je het nog leuker en weet je bovendien zeker dat je personeel altijd dat pakket mee naar huis neemt waar het blij mee is.

Een fles wijn met een dinerbon

Tegenwoordig heb je overigens niet alleen meer pakketten met etenswaar, je hebt ze zelf helemaal zonder ook maar iets te eten. Non-food producten rukken nadrukkelijk op, zoals ook de waardebon of waardecheque aan populariteit wint. Vaak wordt dan een flesje wijn of iets dergelijks uitgereikt en krijgen de mensen er een waardebon bij. Heb je een klein bedrijf, dan kun je wat dat betreft een waardebon op maat bieden. Weet je dat iemand graag eet, dan geef je die een dinerbon.

KerstpakkettenTip | De specialist in premium geschenkpakketten.

Denk ook eens aan familie kerstpakketten

Als jij je dan toch bezig houdt met de kerstpakketten, overweeg dan ook een aantal familiepakketten aan te schaffen. Het wordt namelijk steeds gebruikelijker om ook je dierbaren te verrassen met een kerstpakket. Tenslotte; verdiep je niet te laat in de kerstpakketten. De bedrijven die zich er mee bezig houden presenteren vaak al vanaf augustus, september het aanbod voor de feestdagen. En voor je het weet zijn de pakketten weg. Onderschat nooit de impact van een kerstpakket voor de medewerkers en bestel op tijd. Denk eerst na wat je precies wilt en wat je budget is, waardoor je gericht kunt zoeken naar een geschikt pakket voor je personeelsleden. En neem er vooral de tijd voor.