De beste uitverkoop vóór de feestdagen

De beste uitverkopen verlopen over het algemeen in voorspelbare cycli. Dus kun je keer op keer geweldige deals scoren door te weten wanneer jij precies moet winkelen. Het kennen van de beste tijd om iets te kopen, kan soms enige planning vooraf vergen. Het zal jou daarna wel veel geld besparen. Gelukkig is het vinden van de beste deals niet zo heel moeilijk. Omdat de meeste retailers de neiging hebben om elk jaar weer op hetzelfde tijdstip de prijzen van sommige van jouw favoriete dingen te verlagen.

De oktober aanbiedingen

Als het om het laatste kwartaal van het jaar gaat. Dan is oktober de beste tijd van het jaar om geld op nieuwe rookmelders, thermostaten en kookgerei te besparen. Plus wat belangrijk voor de techies onder ons is: de oudere iPhone modellen. Apple kondigt haar nieuwste mobieltjes meestal in september aan. Dus kun je in oktober naar afgeprijsde Apple smartphones zoeken. Weet daarnaast ook dat als de temperatuur zakt, veel retailers verleidelijke kortingen op leggings, badjassen, sweaters en joggingbroeken bieden.

De november super sales

Als je over het algemeen naar sales op zoek bent. Dan is november zeker de allerbeste tijd om veel soorten artikelen te kopen. Dankzij Black Friday en de pre-Black Friday verkopen, die al eerder in de maand november beginnen. Is november de ultieme maand om elektronica, zoals tv’s, smart home apparaten, tablets, computers en smartwatches te kopen.

Black Friday valt traditioneel op de dag na het Amerikaanse Thanksgiving. Dit jaar is dit op 25 november. Het is het niet alleen het grootste koopjes festijn van het jaar maar het is ook het moment dat veel mensen serieus beginnen met het shoppen voor de feestdagen van december.

Gekoppeld aan Black Friday is de Cyber Monday online koopjesdag. Op 28 november van dit jaar worden dan veel van de deals herhaald, die ervoor ook op Black Friday aangeboden werden. Black Friday en Cyber Monday maken van november de allerbeste tijd om gadgets en huishoudelijke apparaten te kopen. Het is volgens sommigen ook een top tijd om meubels aan te schaffen!

Als je slim bent dan sla je jouw slag bij een retailer die een uitgebreid assortiment heeft. De online bijenkorf black Friday aanbiedingen bieden je bijvoorbeeld een unieke aangelegenheid om hoge kortingen op veel artikelen zoals rugzakken, koffers en reisbenodigdheden te scoren. Ze hebben bovendien hun eigen outlet, bezorgen gratis en bieden tot 100 dagen bedenktijd! 

De december opruimingen

Als je het geld ervoor hebt of een goede regeling kan bedingen, dan is december absoluut de beste tijd om een nieuwe auto aan te kopen. Op het einde van ieder jaar zitten veel autoverkopers vaak met hun voorraad auto’s in de maag. Auto’s waar zij graag nog vóór het einde van het kalenderjaar van af willen. Dit kan al snel honderden euro’s schelen!

Dit geldt in sommige gevallen ook voor speelgoed en spelletjes. Naarmate de Kerst nadert, beginnen steeds meer retailers speelgoed en games af te prijzen. Om zo te voorkomen dat ze na Kerstmis met hun voorraad blijven zitten. Hoe dichter het bij 25 december komt, hoe drastischer de afwaarderingen.

Online met een warme choco vanuit je luie stoel shoppen is super fijn als je in de laatste maanden van het jaar naar koopjes op zoek bent! Voorbij zijn gelukkig de dagen dat je na een koude rit in lange rijen voor een kassa moet wachten. Je kunt nu immers met slechts een paar muisklikken online enkele van de beste deals vinden!