D’n Hoenderhof – Venhorst

Mini-Camping “D’n Hoenderhof”

Op het gezellige middenveld vinden wij de 15 ruime staanplaatsen met elektra en voldoende ruimte voor recreatie en ontspanning. Aan de rand van het veld zijn de zandbak, schommel en glijbaan gesitueerd. Op de camping scharrelen verschillende soorten hoenders in hun ren. Op het kampeerveld is het niet toegestaan de auto te parkeren bij de tent of caravan. Ook voor trekpaarden is er een apart veld waar zij kunnen grazen.
In het accommodatiegebouw zijn alle voorzieningen ondergebracht.
Mini-Camping “D’n Hoenderhof” biedt groepsaccommodatie voor ongeveer 22 personen. Ideaal voor trainings weekenden, bezinnings week of zomaar een weekje weg met club of vereniging. Naast de accommodatie ligt een ruim speelveld dat voor verschillende sportieve activiteiten gebruikt kan worden. Kortom mogelijkheden te over voor uw groep om er eens even uit te zijn.
Er zijn 2 slaapzalen, een ruime slaapzaal voor ongeveer 18 personen en een slaapzaal voor 4 personen. In de gemeenschappelijke verblijfsruimte bevind zich een zithoek waar men tevens gezellig een kachel kan stoken. De verblijfsruimte met daarin een keuken en een gezellige zithoek. De volledig ingerichte keuken is voorzien van pannen, servies, bestek, kookgelegenheid, koelkast en diepvries. Verder is er een toilet met wastafel aanwezig. U kunt als groep beschikken over ons grote speelveld naast de camping voor trainingen of andere activiteiten. Tevens zijn er mogelijkheden voor een barbecue, warme en koude buffetten.

Bekijk de website: www.hoenderhof.nl/