De Vergulde Hand – Riel

Mini-camping De Vergulde Hand

Onze mini-camping, boerencamping,in de prachtige landelijke omgeving tussen Breda Tilburg en Baarle Nassau.Voor een indruk kijk eens in ons fotoboek de omgeving. Geen geluid of hinder van snelwegen dicht bij veel variatie van natuur en landschap.Het uitgestrekte natuurgebied Regte Heide, recreatie plas het Zand,visvijver de Ballast en de Chaamse bossen liggen in de directe omgeving.De Vergulde Hand is een prima uitvalsbasis voor wandel,en fietstochten door het mooie Brabantse Land. Ook attractiepark de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen zijn uitstekend bereikbaar.
Verder gemakkelijk te bereiken de Pont, natuur museum, de Oliemolen,La Trappe trappistenbieren en sporten in het T-kwadraat alle in Tilburg. In Breda de zeer bekende grote markt en nog veel meer.
Mini-camping De Vergulde Hand onderscheidt zich van andere campings door zijn ontspannings mogelijkheden.
Op de boerencamping zijn 16 staanplaatsen beschikbaar. Douches, toiletten en stroomvoorziening van 6 amp en wifi is gratis aanwezig.Het veld heeft ruime staanplaatsen en een afgesloten karakter door zijn beplanting.Dit heeft een uitstraling van een natuur camping waar tientallen vogels en kleinwild zijn te bespeuren. Ook zijn wij in het bezit van een CardiAid  voor een gerust stellende vakantie.Onze doelgroep zijn de mensen die houden van natuur, ontspanning en rustttt……….Heb je interesse

Bekijk de website: www.doeboerderijdeverguldehand.nl/