De Sprink – Mierlo

Camping de Sprink

 Een gastvrije en goed verzorgde camping met kantine waar dranken, frieten, kleine hapjes en ijs verkrijgbaar zijn.
 Wij verzorgen ook familie uitjes als dagrecreatie met onder andere een bbq.
De camping bestaat uit ruim opgezette kampeervelden en is zo ingericht dat er 65 plaatsen beschikbaar zijn, elk voorzien van 6 ampère (1320 watt) elektriciteitsaansluiting en diverse watertappunten. Het terrein is goed onderhouden en omringd door landschappelijke beplanting. Ook bevinden zich op het terrein groente- en afwasplaatsen. Verder zijn er stortbakken voor het chemisch toilet. Op het speelveldje is er voor de kleinere kinderen onder andere een zandbak, speelhuisje, trampoline en een schommel aanwezig.
Kantine en Terras + draadloos internet
Er is een ruime kantine met bar waar diverse dranken, kleine hapjes en ijs verkrijgbaar zijn. Verder is er een ruim terras aan de campingzijde waar ook recreatiefietsers en wandelaars gebruik van kunnen maken.
Er zijn twee sanitaire blokken aanwezig op de camping. Deze zijn goed gescheiden en voorzien van 4 douches, 4 toiletten,1 urinoir en 6 wastafels. Een blok bevindt zich vooraan in het gebouw en verder op het terrein een sanitaire Unit. Er is tevens een wasmachine?aanwezig waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.
Er zijn 2 ruime afwasplaatsen op het terrein aanwezig.
Er zijn diverse milieucontainers waar u het afval gescheiden in kunt leveren. We proberen namelijk zoveel mogelijk het afval te scheiden.

Bekijk de website: www.campingdesprink.nl