De Runsvoort – Helvoirt

De Runsvoort

Onze Minicamping & Kampeerboerderij / Groepsaccommodatie  “De Runsvoort” ,in Noord Brabant, ligt met zijn ruime staanplaats aan de rand van het prachtige natuurgebied: De Loonse en Drunense Duinen. in Helvoirt ,  de Kampeerboerderij  bied plaats voor 100 personen verdeeld over 6 slaapvertrekken op 200 mtr van een vrij toegangkelijk bos, Tevens zijn we gastheer van het Nationaal Park De Loonse & Drunense Duinen, heeft u vragen hierover proberen wij deze vragen zo goed mogelijk voor u te beantwoorden.
De Runsvoort is gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en direct aan de oever van het riviertje de Zandleij (visgelegenheid). In de direct omgeving is geen intensieve veehouderij meer aanwezig.
Dus houdt u van de natuur dan bent u bij ons aan het juiste adres! Er is voldoende gelegenheid om lekker te wandelen en te fietsen in onze prachtige omgeving. Ook kunt u in onze omgeving verschillende actieve uitstapjes maken, waar? Dat kunt u hieronder vinden

Bekijk de website: www.runsvoort.nl/