De Peel – Heusden

Welkom bij Camping de Peel

kleine, kindvriendelijke camping Brabant
Onze kleine, kindvriendelijke familiecamping, waar ook de rustzoekende 50+er zich in het voor- en naseizoen thuis zal voelen, ligt in Zuidoost Brabant op de grens van Brabant en Limburg. Onze camping ligt in de nabijheid van het Nationaal Park “De Groote Peel” en de Strabrechtse Heide. Naast de Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid, bieden wij u uitstekende sanitaire voorzieningen en mooie beschutte plekken. Voor gasten die niet over eigen kampeermiddelen beschikken bieden wij diverse stacaravans, een chalet en een blokhut te huur aan. Over ons gehele terein is gratis WIFI aanwezig.
Huisdieren zijn, mits ze geen overlast veroorzaken en zijn aangelijnd, welkom op onze camping. In onze verhuuraccommodatie zijn huisdieren echter NIET toegestaan.
Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, met zandbak, klimtoren, schommels, glijbaan, draaimolen en trampoline, en zijn er gratis trapskelters. In de maanden juni, juli en augustus is ons zwembad geopend. In de zomervakantie bruist het van de activiteiten op onze camping. En komen de kinderen dan eens vuil thuis, geen probleem, op de camping zijn een wasmachine en droogtrommel aanwezig.
Tevens hebben wij een dierweide “de Keutelhof” met kippen en geitjes.
Voor diverse spelen hebben wij een sportveld met goals, een basketbalnet, een tafeltennis en een jeu de boulesbaan. Tijdens slecht weer is er op aanvraag een binnenaccommodatie met diverse binnenspelen.
Kleine, kindvriendelijke familiecamping Brabant
Wilt u de omgeving verkennen? Wij hebben een beperkt aantal fietsen te huur en stellen gratis fietsroutes beschikbaar.
Naast kamperen verzorgt het bedrijf dagarrangementen en groepsactiviteiten als tweede bedrijfstak. Voor deze dagarrangementen beschikken wij over allerlei activiteiten zoals: de ‘Peelexpress’ (rondrit treintje), diverse peeltrappers (familiefietsen om een leuke fotozoektocht te fietsen), GPS tochten, Boerûh wei-golf, klootschieten, roofvogelshow, etc. Deze dagarrangementen kunnen eventueel worden afgesloten met een optioneel buffet zoals koud/warm buffet, barbecue of frietwagen. Ook de gasten van de camping kunnen uiteraard gebruik maken van deze activiteiten.

Bekijk de website: www.campingdepeel.nl/