De Kluis – Heeze

Camping ‘De Kluis’

Camping ‘De Kluis’ streeft rustige recreatie na. Bij ons is kleinschalig nog steeds kleinschalig, wij groeien niet naar 25, of 40 plaatsen.
Vooral de ‘oudere jongeren’ (50+) weten al sinds 1965 onze camping te vinden. Uiteraard zijn ook jonge mensen met of zonder kinderen die de rust zoeken welkom op onze schitterend aangelegde camping, met meer dan veertig verschillende soorten bomen en struiken. Uw caravan, kleine camper of tent vindt bij ons wel een mooi plekje, zowel zonnig als schaduwrijk. U staat bij ons niet in een rijtje op een weilandje maar heeft uw eigen separate plekje , afgezet met een heg of struikjes. Het sanitairgedeelte is schoon , netjes en aangepast, en dus ook toegankelijk voor mindervaliden met rolstoel.
In een straal van ca. tien kilometer vindt u een aantal zwembaden, een midgetgolfbaan en sauna’s.
Op de 1e  zondag van augustus en de twee dagen ervoor wordt de Heezer fietsdriedaagse verreden met start en aankomst op nog geen 150 meter afstand van de camping. Het 1e weekend van augustus heeft Geldrop haar wandeldriedaagse. In de week voor de laatste zondag van augustus vindt in Heeze de BrabantseDag plaats met tal van evenementen, en op de laatstezondag(een cultuur-historische optocht) en tal van andere evenementen. Kortom, dit is zeker de moeite waard eens te komen kijken.
Speciaal voor de tent kampeerder is een magnetron en koelkast aanwezig.
 Er is op de camping een overdekte fietsenstalling, met een door de SRE regio Eindhoven erkend oplaad punt voor uw electrische fiets , of scootmobiel. De camping is auto vrij, deze kunnen op de daarvoor bestemde parkeer plaats.
In februari 2009 is er een gastenboek bijgekomen op onze site.
 De Camping is voorzien van een wasmachine.
Wij bieden gratis draadloos internet aan.
Heeze is uitgeroepen tot leukste gemeente van Brabant op29 november 2013

Bekijk de website: