De Keuterij – Sint Hubert

Mini-camping De Keuterij

Verscholen achter boom en struik ligt aan de Hapseweg in Sint Hubert een boerderijtje. Op het bord aan de straat staat de naam: DE KEUTERIJ.
Het oprijlaantje leidt u tussen de geiten- en ponyweitjes door naar ons erf. Hier heten wij – en samen met ons de kippen, konijnen, cavia’s en het hangbuikzwijntje – u welkom.
DE KEUTERIJ is behalve onze woonboerderij ook een terrein voor anderen. Het veldje achter het huis is nl. een mini-camping. Enkele kampeerders hebben daar hun “buiten”. Ook zijn er nog een paar mooie plekjes voor vakantiegasten.
Voor de kinderen is er een fijn speeltuintje met schommels, een glijbaan, wip, tuimelrek, klimband en een grote zandbak. Veilig en besloten.
Alle voorzieningen zijn aanwezig. Een tuinhuisje doet dienst als comfortabel toiletgebouw. Er is een aanrechtplaats met warm water tappunt. Er is een uitgebreide recreatiemap met o.a. fiets-, wandel- en skateroutes.
Alle plaatsen zijn voorzien van electra. Het terrein is mooi omsloten door boom en struik, waardoor er volop zon- en schaduwplaatsen zijn.
DE KEUTERIJ is onze woonplek in een landelijke omgeving. Voor u kan het wellicht een aardige plaats zijn voor vakantie of vrije tijd.
Vrij-buiten aan de Brabantse Maas- en Peelkant. Niet ver weg van de snelweg naar het Noorden en Westen. Ideaal, als u tenminste liever niet in de massa wegkruipt.

Bekijk de website: www.dekeuterij.nl/