De Biest Hilvarenbeek

Mini-camping De Biest

Onze mini-camping is rustig en landelijk gelegen tegen een mooie bebossing aan het fietspad tussen Hilvarenbeek en Biest-Houtakker nabij Landgoed Annanina’s rust, op het erf van een vroegere manege. De camping en de sanitaire voorzieningen voldoen volledig aan de wensen van onze gasten en zijn gericht op een prettig en rustig verblijf.
De sanitaire voorzieningen zijn ruim en netjes opgezet en onlangs aangepast: 2D + 2H toiletten, 3 douches, 2 urinoirs, 4 wasbakken en een aparte afwasruimte. Het beheer van onze camping verlangt ook van de gasten een rustig en gezellig verblijf met behoud van veel privacy.
Voor de kleuters en peuters is er op onze mini-camping een rustig plekje.
 Bij het speelhoekje kunnen de peuters en kleuters zich vermaken op en nabij de trampoline met kinderspeeltjes en een schommel.
 Onze camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie.
Hilvarenbeek en omgeving bieden gelegenheid tot het bezoeken van musea en andere bezienswaardigheden. Ook natuurgebieden zijn er voldoende in de omgeving om rustig te fietsen en te wandelen. Tevens zijn diverse pretparken zoals de Beekse Bergen (4 km) en de Efteling (30 km) erg in trek bij onze gasten.
Vrijthof: het groene hart van Hilvarenbeek. Landelijk Hilvarenbeek met een mooi centrum. Het gezellige toeristische centrum van Hilvarenbeek is op ruim 2 kilometer afstand. U kunt in Hilvarenbeek en omgeving lekker en betaalbaar eten of een terrasje bezoeken.  

Bekijk de website: www.minicampingdebiest.nl/