Camping De Nes – Bergambacht

‘De Nes”
Camping ‘De Nes” is een echte gezinscamping, rustig gelegen in de Krimpenerwaard, het Groene Hart van Zuid-Holland. Een plaats waar u zich volop in de natuur bevindt, maar waar ook tal van bezienswaardigheden in de nabije omgeving zijn.
Op de fiets, skeelers of wandelend kunt u in de omgeving van Camping De Nes vele mooie tochten maken. Wanneer u richting Lekkerkerk fietst vindt u daar het Loetbos, met zijn vele vogelsoorten, waaronder fazanten. Een wandeling maken in dit bos is zeer ontspannend. Tussen Lekkerkerk en Krimpen a/d Lek vindt u de schitterende eendenkooi ‘de Bakkerswaal’. Hier heeft u de mogelijkheid een excursie te maken.
Tevens zijn er in de omgeving van de camping vele mooie fietsroutes te maken, bijvoorbeeld langs het riviertje de Vlist. Hier fietst u langs vele monumentale boerderijen. U kunt ook uw skeelers pakken en een mooie tocht maken over de Lekdijk richting Schoonhoven. Vanaf de dijk heeft u een schitterend uitzicht op de rivier de Lek, met zijn vele rietvelden aan de oevers. U kunt even uitrusten op de vele strandjes die de Lek telt.
Kortom, alleen al de directe omgeving van Camping de Nes is een bezoek meer dan waard!


Bekijk de website: www.campingdenes.nl/