Boerderijcamping Woutrinahoeve – Stellendam

Boerderijcamping Woutrinahoeve
Op vakantie in de oude boomgaard van de boerderij, met op de achtergrond boerderijgeluiden. Het unieke plattelandsgevoel is moeilijk uit te leggen, tenzij je de gelegenheid krijgt  te overnachten op onze boerderijcamping en een handje mee te helpen met alles wat er te doen is op het boerenerf.
Onze boerderijcamping is kleinschalig, gezellig en biedt rust en ruimte.
Niet in het bezit van caravan of tent? Boek dan onze pipowagen!
De camping   
De Woutrinahoeve is een rustige, kleine gezinscamping, gelegen in de polder, op een melkveehouderij. Er zijn drie velden, allen met stroomvoorziening.  Op het ene veld staat u met uw caravan of tent op een ruime weide sfeervol onder en tussen oude bomen. In het midden van dit veld is een zandbak, een glijbaan en “wipkip”.
Op het andere veld staat u rondom beschut tussen bomen en heeft u mooi uitzicht over de polder.
Er is ook een veld voor trekkers met een tentje en campers; dit zijn plaatsen zonder stroom. U staat dus met uw camper niet op het beton of asfalt!
Er is nog een apart “speeltuintje” met een trampoline, een schommel, een wip, een duikelstang en een pingpongtafel.  
U bevindt zich altijd dichtbij het douche/toiletgebouw.
De kampeervelden zijn autovrij; de kinderen kunnen dus naar hartenlust spelen zonder extra uit te hoeven kijken.
U kunt op een natuurlijke manier kennis maken met de moderne melkveehouderij, door bijvoorbeeld mee te kijken tijdens het melken en de verschillende seizoenswerkzaamheden. Er kan ook ‘meegeholpen’ worden, o.a. met het voeren van de kalfjes en het ophalen van de koeien uit de wei.
Er is een weide met wat kleinvee; o.a., ganzen, schapen, kalfjes, geiten, biggen en een mini-shetlandertje die gevoerd en aangehaald mogen en willen worden

Bekijk de website: www.woutrinahoeve.nl/