Minicamping De Kleineweide – Renswoude

Recreatieboerderij “De Kleine Weide”
Ligt in het kasteeldorp Renswoude in de Gelderse Vallei bij de Grebbelinie en dichtbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, maar buiten de toeristische drukte.
onze minicamping is een ruim, overzichtelijk kampeerterrein, omzoomd met heggen en is ingericht met 20 plaatsen voorzien van electriciteit. (6 Amp.) Elke plek is voorzien van een stenen terras, water en afvoer. Achter de minicamping is 1,5 ha.’Nieuwe Natuur’ aangelegd met wandelroute. Camping De Kleine Weide
Bij aankomst op de camping wordt de caravan door de boer op de plek gezet, zodat u daar geen moeite meer voor hoeft te doen.
Het sanitair is verwarmd en heeft géén muntautomaten. In de wasserette kunt u gebruik maken van een wasautomaat, centrifuge en droger.
Rolstoel toegankelijk
Onze minicamping is rolstoel toegankelijkheid en voldoet aan de I.T.S. norm. Verder is er een toilet/ doucheruimte geschikt voor rolstoelgebruikers.
Speciaal voor kinderen
Deze zomer hebben we iemand die de kinderanimatie verzorgt, zij zal verschillende activiteiten organiseren voor de kinderen waaronder activiteiten met dieren. We hebben namelijk een dierenweide met geiten, kippen, schapen enz. Verder zijn er op de camping speeltoestellen en skelters voor de kleintjes. Er is er een overdekte speel- en informatieruimte met tafeltennis, sjoelbak en informatiemateriaal van de omgeving.


Bekijk de website: www.dekleineweide.com/nl/