Camping De Grebbelinie – Renswoude

Camping de Grebbelinie
Is een kindvriendelijke camping met ruime plaatsen.  De kampeerplaatsen bevinden zich op een groene grasmat van 3,5 hectare. Alle plaatsen zijn voorzien van waterkraantje, vuilwaterafvoer, elektra 6 of 10 ampère, wifi en over een televisie-aansluiting.
Op de camping is een kinderboerderij, een recreatieruimte, een jeu-de-boules-baan en in diverse hoeken van de camping een speeltuintje voor de kinderen. Honden (mits aangelijnd) zijn in overleg toegestaan.
In 2011 hebben wij een nieuw sanitairgebouw geplaatst en deze is van alle gemakken voorzien. Tevens is hier een mooi en praktisch ingericht kindersanitair, familiedouche en invalideruimte.
De auto mag op de plaats worden geparkeerd. Geen fiets meegenomen? Fietsen kunt u bij de receptie huren. Hier kunt u ook ansichtkaarten kopen, een antennekabel, of een set jeu-de-boules.
Om uw verblijf zo compleet mogelijk te maken, kunt u op de receptie verse broodjes bestellen, of zelfs een complete ontbijtmand. Deze kunt u afhalen tijdens de openingstijden van de receptie.
De camping is geopend tot 17 oktober 2014.


Bekijk de website: www.campingdegrebbelinie.nl/kamperen/