Camping Batenstein – Woerden

Camping Batenstein
Prachtige, rustige plek met veel water
Altijd schoon en netjes, nooit onregelmatigheden. Vriendelijke beheerders dit altijd bereid zijn de helpende hand toe te steken.Ligt aan de rand van Woerden met prachtige omgeving. Goede uitvalsbasis voor vissers.
In 2014 zijn wij geopend van 28 maart tot 26 oktober.
Mogen wij ons aan U voorstellen. Op onze rustige camping proberen wij U de best mogelijke voorzieningen te bieden, zodat U in het mooiste deel van ‘Het Groene Hart’ van Nederland heel ontspannen van Uw vakantie kunt genieten.
Onze gasten, waarvan er velen jaarlijks terugkomen, zijn hoofdzakelijk gezinnen, echtparen, wandelaars en enkele goed begeleide groepen, die van de natuurlijke schoonheid in dit gebied komen genieten. Jongelui die een actief nachtleven nastreven, zullen in ons teleurgesteld zijn, omdat wij niet aan hun wensen tegemoet  komen.De ANWB- en Recron normen staan borg voor goede kwaliteit van de accommodatie en de hygiënische verzorging.
Ons terrein is 2,5 ha groot, waarvan 1,1 ha uit water bestaat, zodat u bij ons met een daarvoor benodigde vergunning heerlijk kunt vissen.
Het kampeerterrein is goed verlicht en u kunt rekenen op een persoonlijke service van de altijd aanwezige  gastheer of gastvrouw.


Bekijk de website: www.camping-batenstein.nl/