Schotererf – Kuinre

Camping  Schotererf

Schotererf is een kleine camping gelegen in een rustig en landelijk gebied op het snijvlak van de provincies Overijssel, Friesland en Flevoland. De camping is ruim opgezet en beschikt over vele faciliteiten die uw verblijf tot een succes zullen maken. Zo hebben we ruime kampeerplaatsen van 100m2, prachtig sanitair met vrij gebruik van warm water, een apart speelveld voor de kids, gratis wifi en nog veel meer. Met het Kuinderbos op een steenworp afstand en Nationaal Park ‘de Weerribben’ in de nabije omgeving is onze camping een prima uitvalsbasis voor mooie (fiets) tochten. Wilt u graag een dagje winkelen of ’s avonds lekker uit? Historische Zuiderzeestadjes Blokzijl en Lemmer bieden volop mogelijkheden. Daarnaast zijn diverse activiteiten als kanovaren, vissen en paardrijden in de directe omgeving van de camping mogelijk. Schotererf…da’s even helemaal weg!
Graag vertellen we u hier meer. Onze minicamping beschikt namelijk over vele faciliteiten, die ook úw verblijf tot een succes zullen maken. Zo hebben we ruime kampeerplaatsen van 100m2, prachtig sanitair, een apart speelveld voor de kids, gratis wifi en nog veel meer. Op onze receptie kunt u terecht voor allerlei informatie en folders van de omgeving. Ook stellen we u geplastificeerde fietsroutes ter beschikking. Zo kunt u eenvoudig kiezen uit het vele moois dat de omgeving u te bieden heeft.
Heeft u ’s morgens trek in een vers eitje? Ze zijn er voor u. Even rustig de Telegraaf doorlezen? We bieden u graag ons leenexemplaar. Leest u graag Libelles, of toch liever de Donald Duck? Het is er allemaal en heeft u aanvullende wensen? We staan altijd open voor uw suggesties!


Bekijk de website: www.schotererf.nl