Langs de Dedemsvaart – Dedemsvaart

Camping “Langs de Dedemsvaart”
Bestaat inmiddels alweer 16 jaar. De mooi opgezette ruime camping wordt in de kampeerperiode veel bezocht door rustzoekers, fietsers, wandelaars en vissers. De ruimte en rust wat de camping en omgeving biedt wordt zeer gewaardeerd. Deze waardering krijgen we van onze gasten die jaarlijks enkele weken terug keren op de camping, maar ook van nieuwe gasten die voor langere tijd staan of even een lekker weekendje van de rust en ruimte komen proeven/genieten.
Camping “langs de Dedemsvaart” is royaal van opzet, biedt ruime plaatsen voor 25 caravans of tenten. De camping is gelegen vlakbij de oorspronkelijke bron van het riviertje `De Reest`, dit is het begin van het Reestdal. Via het aangrenzende Colenbranderbos kunt u wandelen, fietsen door het fraaie Vechtdal in de richting van Ommen of Hardenberg.
Deze plaatsen liggen op korte afstand van de camping. Voor fietsers en wandelaars is het een ideale camping. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes aanwezig. De ANWB “knooppunten”fietsroute loopt langs de camping.
Er is een gezellige recreatieruimte met diverse spellen, kleine bibliotheek en internet mogelijkheden.Er zijn 9 plaatsen voorzien van kabeltelevisie aansluiting.
Viswater met eigen vissteiger voor de ingang van de camping.
In overleg kunt u gebruik maken van een centrifuge, wasmachine en wasdroger en strijkplank.
Het gebruik van douches en het gebruik van warm water voor de afwas is bij de prijs inbegrepen


Bekijk de website: www.campingdedemsvaart.nl/home