Hoogen Kamp – Ommen

Hoogen Kamp

De camping is jaarlijks geopend van 15 maart tot en met 31 oktober. U kunt een keus maken uit 25 plaatsen, allen met stenen terras ter hoogte van uw voortent. Rioolaansluiting is mogelijk door middel van een passende flexibele slang. Een 6-ampere stroomvoorziening is beschikbaar.
Wij bezitten alleen losse plaatsen, We hebben dus géén seizoensplaatsen.
De Hoogen Kamp ligt op ruim vier kilometer ten westen van Ommen aan de Arendhorsterweg; een zijweg van N340 Zwolle – Ommen. Gebruikt u navigatieapparatuur in uw auto? Toets dan in op nummer 2 maar stop bij nummer.1 Aan de weg ziet u ons bord de Arendshorst en de Hoogen Kamp.
Er is een fietsenstalling aanwezig met oplaadperron voor elektrische fietsen.
“WIFI”  Sinds 2012 is er draadloos internet op de hele camping
De boerderijcamping ligt naast de boerderij waar kalveren in de wei rondrennen. Rondom de boerderij ligt 20 ha grasland alwaar Brandrode Vechtdalrunderen ‘s zomers rondscharrelen. Het vlees van het “Brandrode Vechtdalrund” is te verkrijgen bij de betere restaurants in het Vechtdal en bij horecaslagerij Hanos te Zwolle. De runderen zijn afkomstig van de Vechtdal Hoeve en te bezichtigen van mei tot september tijdens een koesafari. Dit bedrijf ligt op een afstand van acht kilometer van onze camping.


Bekijk de website: www.dehoogenkamp.nl/