Het Berkenven – Geesteren

Camping Het Berkenven

Camping Het Berkenven is een gezellige familiecamping waar jong en oud zich prima kunnen vermaken. Onze activiteitencommissie heeft ieder jaar weer een overvol programma, waar veel van onze gasten graag voor terugkomen. En omdat onze camping gelegen is in het prachtige Twentse landschap is er volop de mogelijkheid voor puzzel-, fiets- en wandeltochten”. Maar ook karrentochten, playbackshows en geitenweispelen voor de kinderen en smokkeldropping en nachtsurvival voor de tieners maken dat er altijd iets te doen is en uw kinderen hier een ‘spannende’ ontspannen tijd beleven. In het voor- en naseizoen vindt u rust, ruimte en mooie natuur bij ons op en rond de camping.
Twente is zo bijzonder, je zou haast vergeten dat het gewoon in Nederland ligt. Hier ontdekt u een streek met zoveel afwisseling, zoveel landschappelijke schoonheid en zoveel leuke steden en dorpen, dat u keer op keer verrast zult worden. Duitsland is dichtbij zodat u ook bij onze oosterburen naar hartelust kunt rondkijken, ook hier vindt u een prachtig landschap en leuke plaatsjes zoals Bad Bentheim met haar middeleeuwse kasteel, Gildehaus, Gronau en Nordhorn met haar mooie dierentuin. Wij willen u graag uitnodigen om van ons prachtige landschap, de rust, de ruimte en onze genoeglijke stadjes en dorpjes zoals Tubbergen, Ootmarsum (de oudste stad van Twente), Markelo en Diepenheim te komen genieten. Klik voor een totaaloverzichtOverzichtkaart Dagtrips
De vele mooie natuurgebieden zijn geschapen voor fantastische fietstochten en wandelingen.
Tegenover onze camping ligt het natuurgebied de Engbertsdijksvenen.
Dit is een 865 hectare groot hoogveen gebied met een zeer bijzondere flora en fauna. Ooit zijn hier de monniken begonnen met turfsteken. Nu is het een prachtig stiltegebied waar geen stad of fabrieksschoorsteen te zien is. Staatsbosbeheer heeft er onder andere een aantal prachtige wandelroutes voor u aangelegd.
Wat vindt u bij ons in de naaste omgeving?
Avonturenpark Hellendoorn, Ponypark Slagharen, diverse tuinen, musea, dierentuin Emmen. Winkelen in Almelo, Enschede of Hengelo, paardrijden of een bezoek aan een van de ambachtelijke boerderijen waar u dagverse producten kunt kopen.
Kent u camping “Het Berkenven” nog niet?
Breng daar dan snel verandering in!


Bekijk de website: www.berkenven.nl/